dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c Video seks anuar ibrahim benarkah. | Seronok Punya!

Followers

Video seks anuar ibrahim benarkah.

,
[sedutan daripada video terbabit]

Negara kita sudah pun kecoh tentang kes video Anuar Ibrahim yang telah tersebar sekarang ini. Dan video ini telah pun admin saksikan sendiri. Tetapi persoalannya sekarang ni, adakah betul itu Anuar Ibrahim seperti yang dikatakan.


Video terbabit mendedahkan perlakuan sumbang seorang lelaki yang dikatakan Anuar Ibrahim dan juga seorang perempuan melakukan seks bersama. Walaupun video terbabit agak terlampau, tapi admin terpaksa melihatnya untuk mengatahui kisah sebenarnya.

Apa yang membuatkan admin merasa sangsi ialah, perbezaan potongan rambut Anuar Ibrahim didalam video dan realiti. Rambut lelaki yang dikatakan anuar didalam video itu dilihat lebih nipis berbanding dengan Anuar Ibrahim yang sebenar. Dan iras muka dia kelihatan lain. Untuk kepastian pembaca, sila lihat gambar dibawah, gambar yang diambil dari facebook.


Gambar pada 21/2/2011 melihatkan potongan rambut yang berbeza dengan gambar pada 22/2/2011. Amat mustahil kalau manusia boleh memanjangkan rambut dalam masa sehari. Terdapat beberapa lagi perbezaan antaranya ialah kebuncitan perut lelaki didalam video dan juga perut Anuar ibrahim.

Oleh itu bagi sama-sama kita berfikir sejenak tentang perkara ini. Adakah betul lelaki didalam video itu Anuar Ibrahim? atau ini adalah kes fitnah untuk memburukkan nama Anuar Ibrahim?. Sama-sama kita saksikan kesudahannya.


*amaran keras, untuk berumur 18 tahun dan keatas sahaja*

video terbabit telahpun leaked dilaman web papagomo.

0 Komen to “Video seks anuar ibrahim benarkah.”

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger