dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c Apa itu ayam batang kaki. | Seronok Punya!

Followers

Apa itu ayam batang kaki.

,
Mase test jengok-jengok laman web mudah, aku ternampak satu iklan yang bertajuk "ayam batang kaki Terengganu". Aku kurang mengerti ape maksud dia. Ade saper-saper kat sini boleh explain?. Yang aku rasa tak bleh blah boleh pulak masuk kat dalam bahagia mobile phone and gadget. Nak tengok sangat iklan ni kat mudah? tekan sini.
Menurut iklan yang diletakkan di Mudah :

Price : RM 400

salam warga mudah..
Seekor ayam batang kaki untuk dijual.
ayam 3.2kg.ayam cari urat.harga rm 400.nego halussss.
berminat??hubungi 0173863013.



Ok sesiapa berminat nak mendapatkan "ayam batang kaki Terengganu" ni, sila dapatkan segera. Call cepat, jangan terlambat!. Lagi gambar dibawah.


Sumber : Mudah.my

0 Komen to “Apa itu ayam batang kaki.”

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger