dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c Fenomena hangat waktu dahulu | Lady Gago | Seronok Punya!

Followers

Fenomena hangat waktu dahulu | Lady Gago

,

Siapa Lady Gago? mungkin ada yang tak kenal lagi. Sebelum bercerita aku nak buat penafian, update entry ni aku dapat dari facebook. Lady Gago ni bukan kembar pada Lady Gaga, apatah lagi sepupu Lady Gaga. Dia adalah pondan yang hot sewaktu dahulu di Facebook.

Kalau bukak youtube, search la Lady Gago, confirm jumpa video dia miming. Memang hampeh kalau tengok lama-lama. Menurut page Anti Lady Gago ( for our next generations) di Facebook. Lady Gago ni adalah berasal dari Filipina dan aku tak paham, kenapa dia famous kat Malaysia. Mungkin kerana terlalu menyampah dengan Lady Gago ni, tangan-tangan seni telah mengedit gambar asal Lady Gago yang lemah lembut tetapi Gagah menjadi seperti berikut.....( kalau korang tak gelak tengok gambar ni, sah korang gila)...









0 Komen to “Fenomena hangat waktu dahulu | Lady Gago”

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger