dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c July 2011 | Seronok Punya!

Followers

Ambil untung dari tiket perlawanan Malaysia vs singapore.

,
Entry amek dari collections of epics!






tiket Malaysia vs Singapura untuk dijual. epics mendapat berita fail ni daripada busuk.org baru sahaja sebentar tadi. dan epics amat2 kecewa kerana sebanyak 27tiket telah dibeli oleh mamat izwan ni. dan seramai 27 orang jugak yang kecewa kerana tidak mendapat tiket.

si izwan ni menjual tiket rm70 satu tiket. macam sial babi bodoh jer. kesian dow orang yang datang jauh2 nak beli tiket untuk membeli tiket rm30 dan kau secara selumber membeli tiket sebanyak 27 buah keping hanya untuk ambil untung. kalau ambik untung dengan cara lain takpe lar gak. agak2 r bro. lu gigi pun tara tumbuh lagi, lu mau kacau ini tempat ka. lu pergi maen2 jauh2 lar....

korang jgn plak call mamat ni nak beli tiket. cekik darah ni. dia pikir dia punya untung jer. macamni lar orang berfikiran bisnes tapi tak sayang negara dan sanggup mengambil kesempatan dan orang ini perlu dijauhi. hanya fikirkan diri sendiri. kalau ye pun miskin tua kutuk tak sedar diri, pergilah jual kacang rebus kat stadium petang ni. tu kan lagi elok. konpom habis lar. epics pun nak pergi, nak jual roti gardenia. kalau nak untung banyak pastu cekik darah orang kerana orang terpaksa beli, haish... dah lar sebangsa dan seagama dengan aku... memalukan kaum jiran2 aku sahaja.

damn u izwan. i give u my epics middle finger.... t(-.-)t
Read more

Lagi seks di tempat awam, 17+ [ part 5 ]

,
Amboi dah sampai part 5 ni... kebulur bebenor orang sebegini melakukan seks kat tempat awam. Tapi dalam banyak-banyak aksi seks di tempat awam, yang ni paling extreme... mahu nyer tak extreme, atas jambatan beb! ada bran... ha ha ha...nasib baik tak kena tangkap dengan penguat kuasa macam entry yang lepas... ops! jadi siapa-siapa yang tertinggal entry yang lepas kat sini link dia .

part1
part2
part3
part4

gambar rentetan peristiwa dibawah. :) hanya untuk mereka yang berumur 17 tahun keatas sahaja.




Read more

Kisah Hacker yang hebat tetapi menyedihkan.

,
Nak tengok tak seorang hacker yang hebat dan disebalik kerjayanya itu, tersimpan satu rahsia yang menyedihkan lalu membuatkan anda akan ketawa terbahak-bahak. Nak tahu apakah rahsianya yang menyedihkan? saksikan segalanya dalam video dibawah. kah kah.
Read more

Lelaki Tukar Jantina Meninggal Semalam

,
Mesti ramai yang mengenali Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz yang telah memohon untuk menukarkan namanya kepada Aleesha Farhana yang kita dengar baru-baru ini. Berita gempar yang baru diterima Mohd Ashraf Hafiz Abdul Aziz telah pergi meninggalkan kita semalam.
Read more

Is It A Good Idea To Microwave An iPhone!?

,

Nak tahu apa terjadi kepada iphone bila di'masak' didalam microwave? Tengok jer video dibawah!

Read more

Dipenjara kerana jangkiti wanita dengan HIV

,

DARLASTON, Britain - Seorang lelaki yang sengaja menjangkiti dua wanita dengan virus HIV dan dipercayai menjangkiti tujuh wanita lain, kini dipenjara selama empat tahun, lapor sebuah akhbar semalam.
Read more

Craziest Tattoo ever. [ part 2 ]

,
Sebagai mana post yang lepas, mari saksikan manusia yang mempunyai tattoo yang paling pelik. Kenapa mereka boleh terfikir untuk mencacah tattoo seperti ini? amat menjengkelkan. Ha ha ha... gambar lagi dibawah.









Read more

Penutup Khas Alat Sulit Wanita Dicipta.

,

Para penumpang wanita kerap malu ketika melalui alat pengimbas X-ray. Ia kerana bahagian sensitif wanita iaitu puting payudara dapat kelihatan jelas. Namun kini masalah itu sudah dapat diselesaikan.
Read more

Lagi Staphylococcus Aureus.

,
Sambungan daripada entry yang lepas dari Mr. ZackJ.
sila klik
part 1
part 2
part 3, ade dibawah diambil terus dari blog Mr. ZackJ



Salam sihat sejahtera,
Lagi tentang Staph. Sesiapa yang belum membacanya dari awal boleh kesini untuk pengenalan dan seterusnya sambungan kedua disini.
Read more

Kucing dijadikan santapan di China.

,
Memang tidak disangka, tergamak mereka memakan kucing. Bertempat di sebuah restoran di Guangzhou, china, kucing adalah salah satu sajian yang disajikan kepada pelanggan mereka. Ada pelbagai teknik untuk memasak kucing ini. Ada yang memukul kucing tersebut sampai mati, dan ada juga yang merebus kucing ini hidup-hidup.[ gambar lagi dibawah ]
Read more

Nelayan rakam imej raksasa di Alaska

,

KEPALA raksasa (kiri) yang berjaya dirakamkan oleh seorang nelayan di Teluk Cadboro, British Columbia.

TELUK CADBORO, British Columbia - Imej seekor raksasa yang mempunyai bonggol di bahagian belakang berjaya dirakamkan di sini oleh seorang nelayan pada 2009 dekat Alaska, lapor sebuah akhbar semalam.
Read more

Bingkai iPhone berbentuk makanan

,


TOKYO - Bingkai telefon iPhone kini berbentuk pelbagai jenis makanan seperti mi, telur, sushi dan coklat, lapor sebuah akhbar semalam.
Read more

Craziest Tattoo ever.

,
Melampau betul dorang ni buat tattoo. Bajet smart tapi aper pun tak boley!. Kah kah.... gambar lagi dibawah...









Read more

Sambungan Staphylococcus

,

Salam sihat ceria selalu.
Seperti yang ZackJ janjikan, hari ini, alhamdulillah ada kelapangan diwaktu pagi, dapat kita meneruskan sambungan entry yang lepas. Adasesiapa yang belum membacanya entri pertama bolehlah klik disini.
Read more

13 robot filem Transformers dipamer

,

BEIJING - Sebanyak 13 robot yang digunakan dalam franchais filem Transformers dipamerkan di sebuah taman di Changchun, Jilin, lapor sebuah akhbar semalam.
Read more

Bakteria Staphylococcus.

,
Akhirnya, entry yang aku minta-minta dari Mr. Zakj dah keluar, which is bacteria staphylococcus. Thanks sangat2... mari sini kita berkongsi ilmu hari ini. :)


Salam sihat ceria semua teman-teman.
Dah lama entri ini tersimpan di draf folder dan hari ini ada sedikit keluangan masa dapatlah disambung lagi. Entri ini adalah atas pemintaan seorang teman yang selalu memberi komen di dalam penulisan blog ni. Teman yang ZackJ maksudkan ialah Mr NAZc. Ini permintaannya. Insyaallah , serba sedikit dapatlah dikongsi bersama. Ianya hanya asas sahaja, tidaklah selengkap seorang doktor.
Read more

Anjing-Anjing Illuminati!

,
Artikel dipetik dari MazeerMohamad.


Assalamualaikum W.B.T!
Lagi mengenai  Freemason/Illuminati!
"Asyik-asyik illuminati! Takde benda lain ke?"
"Lantak ko la! Ko nak ambil tahu, baca! Tak nak, sudah! Biar orang lain yang baca!"
Yup! Saya sarankan, mereka-mereka yang tak suka, baca la posts saya yang lain tu..
Ini saya nak cerita sikit hal mengenai illuminati kepada mereka-mereka yang tak tahu..

Read more

Anjing gigit ikan jerung.

,



SYDNEY - Satu rakaman video menunjukkan seekor anjing menggigit ikan jerung di sebuah lokasi di Australia, lapor sebuah akhbar semalam.


Read more

Air Tangan Orang Tak Solat

,
Okeyh, malam ni aku nak kongsi cerita dan iktibar sikit tentang agama. Artikel ni dipetik dari syokislam.blogspot.com. Begini cerita dia......

Semua orang tahu bahawa kalau meninggalkan solat adalah dosa besar, malahan orang yang tidak solat lebih hina daripada khinzir. Betapa hinanya kita kalau meninggalkan solat seperti yang dikisahkan pada zaman Nabi Musa a.s.
Read more

Anak patung yang mengerikan [ part 2 ]

,
Kalau sebelum ni anda dah tengok 5 keping gambar patung yang mengerikan. Hari ni kami aku nak tambah lagi gambar patung yang mengerikan ni lagi. Untuk post patung yang mengerikan part 1 sila klik sini. Okeyh, jom tengok yang mana lagi mengerikan.








Read more

Aksi perompak curi CCTV dirakamkan

,

BRADFORD, Britain - Seorang perompak yang mencuri empat kamera litar tertutup (CCTV) tidak menyedari wajahnya dirakamkan oleh CCTV yang dicurinya, lapor sebuah akhbar semalam.
Read more

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger