dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c Lagi seks di tempat awam, 17+ [ part 4 ] | Seronok Punya!

Followers

Lagi seks di tempat awam, 17+ [ part 4 ]

,
Makin bertambah koleksi seks di tempat awam la blog aku ni, untuk entry yang lepas klik sini. He he... bukan suka tapi pelik, makin banyak pulak orang suka buat seks kat tempat awam ni. Kisah bermula dengan seorang lelaki dan wanita. Mereka nampak kerusi lalu mereka pun ehem-ehem la kat kerusi tu. Sambil diperhatikan oleh seorang lelaki lain, dan juga pak guard kot. Ok la, mungkin tengok gambar lebih senang jalan cerita dia. Gambar sorotan cerita ada dibawah. :) 





0 Komen to “Lagi seks di tempat awam, 17+ [ part 4 ]”

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger