dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c Pesta Sex di China. | Seronok Punya!

Followers

Pesta Sex di China.

,
Setiap tahun di China, mereka akan menyambut pesta sex di salah satu kota besar mereka. Pada tahun ini Ghuangzhou telah menjadi tuan rumah bagi pesta yang ke 7. Dah nama pun pesta sex, mesti la pengunjung disajikan dengan sex. Tak tahu la sama ada educational atau tidak. Tapi yang pasti, orang ramai akan menyukai 'Lingerie Fashion Show', terutama lelaki. Ada juga pertunjukan video lucah, jual dvd lucah, dan juga sex toy. [ gambar lagi dibawah]

ini dia pertunjukan lingerie fashion show.

........lingerie fashion show

Ade ker patut tengok cerita blue ramai-ramai. he he he..../

Perubahan pada badan wanita daripada remaja hingga tua.

Bayi yang diawet.

bayi pelik.

Penjual DVD lucah.

Pilih memilih la bro~

?????

herba untuk memantapkan lagi hubungan sexual turut dijual disana.

Sex toy.
Ini pun sex toy jugak ker?? besar gedabak ni....

Sebelum balik, pengunjung boleh bergambar dengan patung yang mempunyai zakar yang besar ini.

0 Komen to “Pesta Sex di China.”

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger