dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c August 2011 | Seronok Punya!

Followers

Lohan saman Pitbull kerana lirik lagu

,


LOS ANGELES - Artis bermasalah Hollywood, Lindsay Lohan menyaman penyanyi rap, Pitbull kerana dia menggunakan namanya dalam lirik tanpa kebenaran.
Lohan membantah penggunaan namanya dalam lagu popular masa kini, Give Me Everything. Lagu itu dinyanyikan Pitbull dan penyanyi Ne-Yo dan artis wanita, Mayer. Di laman YouTube lagu itu sudah ditonton lebih 109 juta kali.
Read more

Kebakaran ragut 14 nyawa di kilang seramik

,


BEIJING - Seramai 14 orang terbunuh di sebuah kilang seramik di selatan China semalam, lapor agensi berita Xinhua semalam.
Dua daripada mangsa mati selepas mereka bertindak terjun dari bangunan yang sedang terbakar.
Read more

Rumah Hantu AmityVille

,

Pada Desember 1975, George dan Kathleen serta anak-anak mereka pindah ke sebuah rumah di 112 Ocean Avenue, sebuah rumah besar bergaya kolonial Belanda di Amityville, sebuah lingkungan di pinggiran kota di selatan Long Island, New York.
Tigabelas bulan sebelum keluarga Lutz pindah, Ronald DeFeo, Jr., pemilik sebelumnya, telah menembak mati enam anggota keluarganya di rumah itu. Setelah 28 hari keluarga Lutz tinggal dirumah itu, mereka mulai merasakan hal-hal aneh dengan rumah tersebut.
Read more

Kemaluan tersangkut dalam paip.

,



Seorang lelaki yang alat kelaminnya tersangkut di dalam sebatang paip keluli telah dibebaskan oleh skuad bomba dan penyelamat menggunakan alat pemotong logam, selepas para doktor gagal membebaskan alat kelaminnya.
Read more

Sebab Jari Kecut Apabila Basah.

,


Antara sebab jari kita menjadi kecut apabila basah adalah kerana ia menyerap terlalu banyak air. Menurut Mark Changizi, ahli neurobiologi dari Lab 2AI di Boise, Idaho, hujung jari manusia perlu berkerut atau kecut, sebagai bentuk adaptasi yang membantu manusia memegang dengan erat ketika tangannya licin kerana basah.
Penjelasan yang masuk akal. Bayangkan ketika berada di kolam renang, kita tergelincir dan tidak dapat keluar dari kolam kerana jari kita tidak dapat memegang tangga. Bahaya bukan?
Read more

Bunga pelangi.

,

Bunga ini dihasilkan di Belanda setelah bertahun-tahun mencubanya. Warna-warna yang cantik ini terhasil daripada perwarnaan semulajadi yang diserap daripada batangnya terus ke kelopak buanga mawar ini dan terhasil la " Rainbow Roses". cantik giler la.... boleh bagi awek ni! :P gambar lagi dibawah.




Read more

Telur Dara???

,


Virgin egg adalah telur yang direbus menggunakan air kencing kanak-kanak lelaki yang belum mencapai akil baligh. Dalam beberapa minggu ini, pelajar di Dongyang City telah diarahkan membuang air kecil mereka di tong yang disediakan di luar kelas mereka, dan kemudia dikutip oleh penduduk tempatan yang berdekatan.
Read more

Indiana state fair stage collapse

,

Lima disahkan terbunuh dan 40 cedera apabila struktur pentas runtuh akibat tiupan angin kuat di Indiana State Fairgrounds. video dibawah



sumber : kliq

Read more

Ikan gergasi di Mukah Sarawak.

,

Spesis ikan tidak diketahui. Aku jumpa gambar jer tanpa sebarang description tentang gambar ikan ini. Nampak macam paus... tapi besar. Gambar lagi dibawah.
Read more

Mouse Pad yang sexy gituwww

,
Ini aku belum pernah tengok lagi ni. Patut la budak-budak muda ni suka main komputer, rupanya ada mouse pad yang macam ni. Pergh, serious.... mesti lepas bace entry ni, adalah sorang dua yang berkenan untuk memilikinya... hahaha.... gambar lagi dibawah.





Read more

Seorang guru dan seekor kucing bersama anak muridnya. OMG!!!

,


Seorang guru sedang mengajar murid tahun 1..

Cikgu: Murid2,tahukah kamu binatang apa yang suka makan ikan?


Murid2: Kucing,cikgu!

Read more

Al-Quran jadi bungkusan nasi.

,

Amat sedih sekali apabila melihat gambar ini. Takkan orang yang buat nasi ni tak perasan kot tulisan yang tertera pada kertas ini. Aduh...mungkin buta huruf agaknya... :(
Read more

Jeremy e Justin vs. Bruno Mars, The lazy song.

,
Video ini ditujukan kepada semua peminat Bruno Mars dan juga kepada sape2 yang suka dengan kanak-kanak kecil yang kiut beraksi di depan kamera.... memang best untuk ditonton hujung2 minggu ni....hehehehe jom layan... ") video dibawah....
Read more

"Ko cocok bontot aku pakai benda tu lagi siap ko!!"

,


Aminah adalah sorang budak pompuan yang malas dan tak pernah tumpukan perhatian. 1 hari kat kelas 


agama,dia tido je cam biasa. Ustazah pun tanya soalan "Sape orang yang patut kita hormati dan sayangi?". 


Takde sape jawab. Ada ar sorang budak laki kat belakang Aminah tu jahat sikit. Dia pun cocok bontot Aminah 


dengan jarum,Aminah pun menjerit "MAK!!" Ustazah pun puji Aminah sebab bagi jawapan yang betol.
Read more

Bila anak bertukar dengan bapak! WTF!

,
Bila wajah bertukar, yang kecil mempunyai badan yang besar, dan yang besar mempunyai tubuh yang kecil...betul ke aku taip ni???.....Ha ha...siyes, kali ni memang lawak.... sape2 yang tak gelak, aku istiharkan perang!!!! hahahaha.....




















Read more

"Menjadi Bapa atau Ibu adalah Hadiah Terbesar dalam Hidup Saya" - Jangan Percaya Hoax News!!

,

Sekarang ini mesej berantai bertulis seperti di bawah banyak beredar di ruang siber terutamanya Facebook. Ramai di kalangan teman-teman Facebook Maya sendiri sudah terpengaruh...
Read more

Sekolah Shaolin Soccer.

,

Memang benar, mungkin ada yang tidak percaya. Sekolah ini terletak di Beijing. Sekolah ini dibina hasil adaptasi daripada filem "shaolin soccer". Seorang warga cina ( Kong Debao) , mendirikan sekolah ini adalah untuk mengajar sukan unik ini. Murid mereka berumur 14 hingga 17 tahun dan dipilih daripada seluruh cina dengan 2 syarat penting iaitu mereka mesti menyukai permainan bola sepak dan juga pandai dalam seni bela diri. [ gambar lagi bawah ].



Read more

Apa itu JOHN 3:16

,


Pernahkah saudara semua terserempak dengan anak-anak muda kita yang
memakai baju yang bertulis cop besar JOHN 3:16. Bila ditanya mereka
tidak tahu apa maknanya. Mungkin nma kumpulan Rock, atau selebriti sukan
atau hiburan kerana ianya dicop dengan cantik dan tiada logo agama lain
atau menghina Islam.

Read more

Makcik Sitt AlWuzara mengamuk di google+

,
Nampaknya Makcik Sitt dah mengamuk dengan memaki hamun Gaysec. Makcik Sitt juga menafikan dirinya bukanlah Arlene Tan seperti yang didakwa oleh Gaysec. Sila baca sambungan maki hamun Makcik Sitt pada snap pic dibawah :)
Klik untuk membesarkan gambar ini, atau tekan sini
sumber : google+

Read more

OMG! kepala akak ni tersepit kat pintu bas!

,

Mungkin ianya satu perkara yang memalukan. Tapi takkan nak diamkan diri kot masa kepala tersekat kat pintu. Malu pun malu lah, janji dapat lepas....hahahaha...sakit + kesian lak aku tengok.... :) [ gambar lagi dibawah ]
Read more

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger