dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c September 2011 | Seronok Punya!

Followers

Harimau terbesar.

,

Ini adalah harimau yang paling besar sekali. Dinamakan dengan nama Hercules oleh tuannya. Berat harimau ini adalah setengah tan. gambar lagi dibawah. :)
Read more

Pengguna tidak berpuas hati dengan Facebook

,


SAN FRANCISCO, Amerika Syarikat (AS) - Para pengguna Facebook kelmarin memberi reaksi tidak puas hati tentang beberapa pembaharuan yang dilaksanakan di laman rangkaian sosial tersebut.
Di Facebook, orang ramai meluahkan ketidakpuasan hati mereka dengan mewujudkan laman bertajuk 'Petisyen untuk menentang tapak web baru Facebook' manakala laman serupa, #NewFacebook turut diwujudkan di Twitter.
Read more

Dua kanak-kanak sepupu ada kuasa magnet

,

BELGRADE - Kehebatan dua kanak-kanak telah menarik perhatian orang ramai kerana mereka mempunyai kuasa magnet apabila beberapa sudu dan garpu melekat di badan masing-masing.
Read more

Lelaki bertopeng buang 35 mayat

,

BOCA DEL RIO, Mexico - Sekumpulan lelaki bertopeng bersenjata menghalang lalu lintas di sebatang jalan raya di bandar ini, pesisir Teluk Mexico semasa mereka membuang 35 mayat mangsa pembunuhan kejam sambil diperhatikan pengguna jalan raya lain, kata pihak berkuasa.
Read more

promotion air asia ( 5 days from now)

,


Free Seats!

Booking Period:
21 September 2011 - 25 September 2011
Travel Period:3 May 2012 - 27 October 2012
Travel Notes
- Advanced booking required.
- Fares are not available during embargo period.

Tempoh yg di berikan sangat lah sekejap.mase yg penerbangan pulak tahun hadapan.tp kalau tak booked tiket amatlah rugi.sebab harge yg sangat murah.kalau naik bas mahal pulak.so korang fikir-fikir kan lah peluang yg ade ni.macam-macam offer lagi taw.
tengok ni.


Fly from Kuala Lumpur International Airport (LCC Terminal), Kuala Lumpur to:
DomesticAll-in-fare from
Kuala TerengganuRM 16.00
PenangRM 16.00
Alor SetarRM 16.00
Kota BharuRM 16.00
Johor BahruRM 16.00
LangkawiRM 16.00
SandakanRM 26.00
LabuanRM 26.00
Kota KinabaluRM 26.00
MiriRM 26.00
SibuRM 26.00
KuchingRM 26.00
TawauRM 26.00
BintuluRM 26.00
InternationalAll-in-fare from
Brunei
BruneiRM 55.00
Cambodia
Phnom PenhRM 65.00
Siem ReapRM 75.00
China
ShenzhenRM 155.00
GuangzhouRM 155.00
GuilinRM 155.00
Hong Kong
Hong KongRM 155.00
India
ChennaiRM 155.00
BangaloreRM 155.00
KochiRM 155.00
KolkataRM 155.00
TiruchirappalliRM 155.00
Indonesia
Banda AcehRM 35.00
PekanbaruRM 45.00
MedanRM 45.00
SurabayaRM 55.00
JakartaRM 55.00
SoloRM 55.00
BandungRM 65.00
PalembangRM 65.00
PadangRM 65.00
YogyakartaRM 75.00
BalikpapanRM 75.00
MakassarRM 85.00
BaliRM 95.00
Laos
VientianeRM 75.00
Macau
MacauRM 125.00
Myanmar
YangonRM 75.00
Philippines
Clark (Manila)RM 55.00
Singapore
SingaporeRM 35.00
Sri Lanka
ColomboRM 155.00
Thailand
Hat YaiRM 35.00
PhuketRM 45.00
KrabiRM 45.00
BangkokRM 55.00
Chiang MaiRM 95.00
Vietnam
Ho Chi Minh CityRM 45.00
HanoiRM 85.00


ni hanya sebahagian,korang pegi kat sini tgk lebih byk offer.(air asia offer)



Read more
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger