dxJgvbFfC3_bKcGa8lKJNazuq-c October 2011 | Seronok Punya!

Followers

Gamer dari jepun yang seksi! 17+ sahaja.

,

Jepun memang terkenal dengan pembinaan Games yang paling mendapat tarikan dari pengguna di serata dunia, tapi tahukah anda, gamer-gamer dari jepun juga terdiri daripada awek-awek yang seksi. Tekan read more untuk gambar, hanya untuk bacaan 17 tahun keatas sahaja.
Read more

Ular sawa telan rusa dibunuh

,


TAMAN NEGARA EVERGLADES, Amerika Syarikat (AS) - Beberapa pekerja di Taman Negara Everglades, negeri Florida, menangkap dan membunuh seekor ular sawa Burma sepanjang 4.87 meter.
Reptilia itu ditangkap semasa ia kekenyangan selepas menelan seekor rusa seberat 34.5 kilogram.
Read more

Bangkai makhluk asing ditemui

,


ITAJUBA, Brazil - Satu mayat makhluk asing ditemui di sini dan dirakamkan pada 26 September 2011 yang berukuran 45 sentimeter tinggi.
Mayat itu dikatakan ditemui oleh seorang pegawai tentera polis, Jose Luis yang berusia 44 tahun dan berasal dari negeri Minas Gerais.
Read more

Optical Illusion

,

bulatan berwarna kuning itu sebenarnya berpusing , korang nampak tak seperti yg sy nampak ??? ha ha ha....
Read more

KOMANDAN & 37 PRAJURIT PENGAMAN MASUK ISLAM

,


Kapten San Jin-Gu adalah salah satu komandan Brigade-11SF, pasukan pengaman PBB dari Korea Selatan yg ditugaskan di Iraq.Kapten San dan pasukannya bertugas di wilayah Irbil, Iraq Utara. 


Ketika bertugas di wilayah tersebut, beliau sering mengamati orang-orang Muslim bersolat berjamaah di Masjid. Kebetulan markas pasukannya berada dekat dengan masjid. Dia sangat hairan dengan gerakan-gerakan solat tersebut.
Read more

Gardenia Delicia Sambal "iblis"

,

kat malaysia ni semua benda rock...hahaha...patut la dorang ni sekarang makin ganas, sampai sambal "iblis" pun dorang makan! hahaha :)
Read more

Samsung galaxy S2 percuma.

,

Berita yang paling menyayat hati apabila mynewshub mahu memberikan Samsung galaxy S2 dengan percuma. Caranya mudah sahaja, sila buka link ini > http://bit.ly/px056J < untuk mendaftar dan jika anda terpilih anda akan mendapat hadiah ini secara percuma. Untung sabut timbul, untung batu tenggelam... sila tekan read more untuk mendapatkan link. :)
Read more

KELAR BAYI DLM ASRAMA -Metro-

,


BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang 


pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai dibilik 


asrama sekolahnya di sini, semalam.
Read more

Kisah Seram Highway/Jalan Plaza Tol

,

Subject: JALAN SUBANG AIRPORT
Sumber: Internet 
Aku nak rehat sekejap dari cerita politik, aku nak kongsi cerita dengan korang semua apa yang aku alami malam tadi, selalunya setiap hari Isnin dan Khamis aku ada game badminton, mula jam 09.00pm hingga 11.00pm, seperti biasa kalau ada gamebadminton aku akan lepak di ofis, buat apa yang patut sementara menunggu waktu game tu start.
Read more

Basuh tangan RM 0.20 ??

,
Nak basuh tangan pun kena 20 sen jugak ker? keh keh...dah la yan diri.... :)
Read more

Lelaki 52 tahun tewaskan petinju berumur 30 tahun

,


LOS ANGELES - Seorang petinju berusia 52 tahun yang dipenjarakan selama 26 tahun di atas kesalahan yang tidak dilakukannya, Dewey Bozella menang buat pertama kali dalam perlawanan tinju profesional di sini kelmarin.
Bozella menewaskan lawannya, John Hopkins yang berusia 30 tahun dalam perlawanan tinju profesional yang pertama disertainya. Dia diumumkan pemenang selepas empat pusingan perlawanan.
Read more

Adi wira dedah identiti diri

,


SEATTLE, Amerika Syarikat - Seorang lelaki yang memakai kostum adi wira ciptaannya untuk menjaga ketenteraman akhirnya mendedahkan mukanya di dalam sebuah mahkamah di sini pada Khamis lalu.
Dia membuka topengnya selepas diarahkan oleh beberapa pegawai mahkamah yang membicarakan kes dia menyembur serbuk lada kepada empat orang lelaki pada Ahad lalu.
Read more

Bayi keliru mana satu iPad, majalah

,


LONDON - Benarkah pengasas bersama firma elektronik Apple Corp, mendiang Steve Jobs telah menunjukkan hala tuju masa depan manusia?


Sebuah akhbar di Britain melaporkan itulah yang kelihatan berlaku kepada seorang bayi perempuan.
Read more

Guna anjing kesan anai-anai

,
SEOUL - Sebuah jabatan pentadbiran di Korea Selatan menggunakan kaedah unik dan berkesan untuk menjejaki anai-anai iaitu dengan menggunakan anjing pengesan
Read more

Tuah remaja AS tipu hamil

,


SEATTLE, Amerika Syarikat (AS) - Menipu bahawa dirinya hamil untuk satu projek sekolah membawa keuntungan berterusan kepada seorang remaja AS, Gaby Rodriguez.
Berasal dari Washington, Rodriguez mendedahkan mengenai penipuannya pada sesi perhimpunan sekolah, April lalu semasa dia berusia 17 tahun.
Read more

iPhone 4S vs iPhone 4 - Speed Test

,

Mari lihat perbandingan kelajuan processor iphone 4s dan juga iphone 4, siapa menang? Jom sama-sama tengok video kat bawah ni... klik read more untuk video.


Read more

PC tewas kepada IPad dan telefon pintar

,


SAN FRANCISCO, Amerika Syarikat (AS) - Firma perunding Gartner kelmarin melaporkan jualan komputer peribadi (PC) di seluruh dunia merosot pada suku tahun kewangan yang berakhir baru-baru ini kerana pengguna lebih gemar membeli komputer meja dan telefon pintar.
Di AS, bilangan PC yang dieksport dalam suku kewangan ketiga tahun ini terus menurun.
Read more

Perlumbaan pelik dan menghairahkan 17+

,
Perlumbaan ini hanya diadakan pada perayaan awal tahun iaitu pada tahun 1994 di California selatan. Para peserta perlu melakukan seks dan menyeret badan hingga ke garisan penamat. Tetapi perlumbaan ini terbuka kepada pasangan suami isteri sahaja. Gambar dibawah. [ sila klik read more ]


Read more

Iphone 4, will it blend?

,

Bersama lagi dalam rancangan will it blend? Kali ini blentec akan mengkisar iphone 4. Nak tahu sama ada hancur ke tak iphone tu, sama-sama tengok video kat bawah ni :) ...

Read more

Nyaris maut akibat kecuaian ahli farmasi

,

KUALA LUMPUR – Gara-gara kecuaian seorang ahli farmasi di Hospital Kuala Lumpur (HKL), seorang warga emas berusia 64 tahun yang menghidap sejenis penyakit kulit terlantar di hospital selama 12 hari setelah dia mengambil sejenis ubat kanser dalam kuantiti yang berlebihan.
Read more

Bedah untuk kelihatan seperti Superman

,

MANILA - Seorang lelaki Filipina yang obses dengan watak Superman telah menjalani pembedahan dalam usahanya untuk mengubah dirinya menjadi adi wira itu.
Lelaki itu, Herbert Chavez, 35, telah beberapa kali melakukan pembedahan plastik dalam tempoh 16 tahun semata-mata ingin mendapatkan dagu dan hidung seperti Superman, lapor televisyen ABS-CBN.
Read more

Gula-gula berbentuk pokok ganja

,

BUFFALO, Amerika Syarikat (AS) - Gula-gula berbentuk pokok ganja yang dijual secara bebas di beberapa pasar raya mengejutkan aktivis antidadah dan pemimpin bandar itu walaupun ia dikatakan tidak memudaratkan kanak-kanak.
Gula-gula Pothead Ring Pots dan Pothead Lollipops diedarkan ke kedai-kedai oleh pembekal terkenal syarikat Kalan LP dari Philadelphia.
Read more

Mak nyah bakal jadi wakil rakyat

,

WARSAW - Calon parti Gerakan Palikot, Anna Grodzka semakin hampir untuk dipilih sebagai wakil rakyat pertama daripada kalangan mak nyah selepas partinya memperoleh tempat ketiga dalam keputusan keseluruhan pilihan raya Parlimen Poland kelmarin.
Read more

Pelajar nafi pencipta asal logo penghormatan Steve Jobs

,

HONG KONG - Seorang pelajar seni reka di Sekolah Rekaan Universiti Politeknik Hong Kong, Jonathan Mak semalam menyatakan logo penghormatan pengasas syarikat komputer Apple, Steve Jobs bukan ciptaan aslinya.
Menurutnya, dia bukan yang pertama mereka logo tersebut yang menampilkan buah epal dan mempunyai bayangan bentuk sisi muka Jobs.
Rekaan Mak yang berusia 19 tahun itu menjadi popular di alam siber ekoran kematian Jobs.
Read more

Ramalan tarikh kematian sendiri tepat

,

CHICAGO, Amerika Syarikat (AS) - Ramalan bekas pemain gitar bes kumpulan rock Weezer, Mikey Welsh bahawa dia bakal menemui ajal pada 9 Oktober lalu menjadi kenyataan apabila dia itu ditemui mati di bilik hotel penginapannya kelmarin, lapor beberapa buah akhbar semalam.
Read more

Gambar tatoo Angelina Jolie

,

Siapa tidak mengenali Angelina Jolie. Dengan perwatakan yang seksi dan juga bibirnya yang sentiasa membuatkan lelaki penasaran. Pelakon yang selalu membawa watak aksi ini juga mempunyai tatoo pada badan beliau. Mari lihat satu persatu cacahan tatoo pada badannya.
gambar lagi dibawah.




Read more

Cara menunggang motorsikal dengan gaya kreatif [ part 4 ]

,
Post kali ni nak menambahkan koleksi cara penunggangan motorsikal yang dilihat begitu unik. Sekarang dah part 4. Bagi yang belum tengok part 1, 2 dan 3. Link dia dibawah :

part 1
part 2
part 3

jom layan part 4. Gambar dibawah :)












Read more

Duit RM 50 baru.

,

Inilah dia rupa duit RM 50 ringgit baru yang akan dikeluar kan oleh bank negara Malaysia. Klik read more untuk  melihat gambar penuh :)
Read more

Steve Jobs Meninggal Dunia

,


Berita yang mungkin agak mendukacitakan ramai pengguna dan dunia teknologi sendiri, dimana hari ini Apple telah mengeluarkan kenyataan memperkatakan Steve Jobs telah pun meninggal dunia. Bekas CEO Apple ini telah membawakan pelbagai inovasi dalam dunia perkomputeran, dan telefon pintar, dan teknologi secara amnya.
Read more

Apple lancar iphone 4s [ + video ]

,


KUALA LUMPUR: Gergasi teknologi, Apple Inc mengumumkan telefon pintar terbarunya, iPhone 4S pada majlis pelancaran di California awal pagi ini.

IPhone 4S dilengkapi dengan kamera 8 megapiksel, rakaman video 1080p definisi tinggi (HD), memori 1GB RAM, pemprosesan dwi teras A5 seperti yang terdapat pada iPad 2 yang membuatkannya beroperasi dengan lebih pantas serta grafik permainan video tujuh kali lebih pantas daripada iPhone 4. 
Read more

CALVARY CHURCH, GEREJA TERBESAR DI MALAYSIA DAN ASIA!

,
Calvary Church 6 tingkat ini bakal menjadi kompleks gereja yang terbesar di Asia dan kini di dalam proses pembinaannya di Bukit Jalil.
Pada tahun 1972 dulunya, Keahliannya CC hanyalah seramai 120 orang tetapi kini telah menjangkau 7000+ di atas usaha gigih mereka.
Dengan motto ‘PREACH’ yang diimani dan dilaksanakan, maka hasilnya semakin terserlah ke hari ini.
Read more

Lagi seks di tempat awam, 17+ [ part 6 ]

,

Post kali ni berbeza dari part yang lepas, sebab dibuat dalam bangunan, cuma yang awam adalah dari segi pandangan dan mereka tak buat di kawasan terangan-terangan. Meskipun dalam bangunan, masih juga orang dapat kesan [ pandangan mata tajam ]. hehe... gambar lagi dibawah.





Read more

Blog Archive

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Lain-lain cerita.

 

Seronok Punya! Copyright © 2011 -- Template created by O Pregador -- Powered by Blogger